Zoek en Boek

Appartement NHS Hildfeld

Dit gezellig ingerichte appartement ligt aan een rustige straat in het dorpje Hildfeld. Achter het appartement is een speeltuin met schommels, glijbaan en een klimrek. Voor verse b..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 50,00

Vakantiehuis Oberbergheim

Laat uw gedachten de vrije loop in dit heerlijk gelegen vakantiehuis en geniet en ontspan in de prachtige natuur rondom de Moehnesee. Het huis ligt in het mooie dorpje Oberbergheim..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 200,-
per weekend

Appartement Rothaarsteig

Appartement Rothaarsteig is gelegen op de begane grond, waardoor het zeer geschikt is voor senioren omdat u geen trappen hoeft te lopen, maar omdat het gebouw tegen de heuvel gebou..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 200,-
per weekend

Appartement Willingen

Appartement Willingen ligt in het dorpje Kuestelberg en is het tuinappartement van een vrijstaand appartementengebouw met in totaal 7 appartementen. Het appartement is gelegen in h..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 200,-
per weekend

B&B Neuastenberg

Een prachtige B&B in 2015 geheel gerenoveerd en gemoderniseerd en sfeervol ingericht. Naast een comfortabele kamer met badkamer (do wc) en een uitgebreid ontbijt in de och..

Boek nu »
Al vanaf: 175
€ 0,00
Kort weekend

Familiehuis Am Sonnenhang

Vakantiewoning voor 12 tot 16 personen, met kindvriendelijke tuin van ca. 1000 m². De vakantiewoning wordt uitsluitend aan gezinnen en senioren verhuurd Het familiehuis Am Son..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 990,-
per weekend

Appartement Winterberg

Appartement Winterberg ligt in het dorpje Kuestelberg en bevindt zich op de eerste etage van het vrijstaande appartementengebouw, wat beheerd wordt door een Nederlandssprekend echt..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 240,-
per weekend

Blokhut Elkeringhausen

Sfeervolle blokhut voor 2 - 14 personen, gelegen in het pittoreske dorpje Elkeringhausen. Vanuit Winterberg gekomen is het het laatste huis van het dorp, vlak naast de geneeskracht..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 525
weekend

Groepshuis Neuastenberg

Een groepshuis wat in 2015 met liefde gerenoveerd en gemoderniseerd is door de eigenaresse. U komt binnen via de sfeervolle ontvangsthal, die toegang biedt aan 2 ruime 2-persoonssl..

Boek nu »
Al vanaf:
€ 1290
Weekend